Over mij

Na ruim 13 jaar als psycholoog werkzaam te zijn geweest binnen verschillende centra voor geestelijke gezondheidszorg, werd de wens een eigen praktijk te beginnen steeds sterker. In 2017 heb ik de stap daadwerkelijk gezet om als klinisch psycholoog/psychotherapeut zelfstandig te gaan werken, dit doe ik als contractvrije psycholoog. Naast mijn eigen praktijk ben ik tevens werkzaam bij HSK, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. De laatste jaren heb ik me verdiept in de relatie tussen voeding en psyche, Voeding die een preventieve/ ondersteunende werking kan hebben ten aanzien van je  algehele gezondheid, zelfs klachten kan veroorzaken als het niet goed op jou is afgestemd. De opleiding tot natuurvoedingsdeskundige heb ik afgerond en bied op dit gebied coaching aan.

Mijn stijl van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, interesse en empathisch confronteren. Je kunt van mij ten alle tijde een persoonsgerichte benadering verwachten. Ik help graag bij je zelfonderzoek, waarbij de positieve psychologie een belangrijke rol speelt. Waar ligt je kracht, wat zijn je mogelijkheden, wat wil jij anders, en nog belangrijker: wat is er al goed genoeg?

In 2003 ben ik als psycholoog afgestudeerd aan Tilburg University. Hierna heb ik de opleidingen tot GZ-psycholoog (2 jaar) en Klinisch psycholoog/psychotherapeut (4 jaar) afgerond. Verder houd ik mezelf via intervisie, congressen en cursussen/opleiding up to date.